Βιβλιοθήκη > Διάφορες έρευνες
Share |

ΕΡΕΥΝΑ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 10-15 ΕΤΩΝ

Παιδιά ηλικίας 10-15 ετών. ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΤΣΙΦΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΔΙΕΞΑΓΩ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ. Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΔΥΣΛΕΞΙΑ, ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (10 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ) ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 10-15 ΕΤΩΝ. ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΑ(ΕΙΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ).
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ.
ΟΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6934255220 Η ΜΕΣΩ ΗΛ.ΤΑΧΥΔΡ. ΣΤΟ marinat_20@hotmail.com

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ,
ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΦΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
ΕΙΔΙΚΗ (ΕΝΙΑΙΑ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Σχετικά αρχεία:

- EROTIMATOLOGIO GONEIS.doc
- EROTIMATOLOGIO PAIDIA.docx
- MAP (1).docx