Δράσεις εκδηλώσεις > Τοπικών συλλόγων > 2012
Share |

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 11-12/11/2013 ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Βιωματικό σεμινάριο μαθηματικών. Αφορά, εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, γονείς. ...

 
Στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνουμε να ενημερώσουμε γονείς, ειδικούς και εκπαιδευτικούς με ότι πιο καινούργιο υπάρχει στον τομέα της παρέμβασης για άτομα με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, διοργανώνουμε βιωματικό σεμινάριο μαθηματικών με θέμα « Οι αριθμοί πέρα από τους κανόνες».
 
Πρόκειται για μια καινοτόμα προσέγγιση που δημιουργεί τις προυποθέσεις για να ξεμπλοκάρουν και να κατανοήσουν μαθητές , τους αριθμούς και τις μαθηματικές έννοιες. Στο σεμινάριο θα δοθεί σε κάθε ένα συμμετέχοντα, εποπτικό χειροπιαστό υλικό και καρτέλλες, έτσι ώστε να μπορεί να εφαρμόσει τις τεχνικές που θα μάθει σε μαθητές χωρίς και με μαθησιακές δυσκολίες.
 
Το σεμινάριο μπορεί να οδηγήσει σε εκπαιδευτική επάρκεια, που σημαίνει ότι όσοι λάβουν την βεβαίωση επάρκειας, μπορούμε να τους προτείνουμε για να δουλεύουν με μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Περισσότερες λεπτομέρειες στα έντυπα που ακολουθούν.

Σχετικά αρχεία:

- Σεμινάριο 10-11-12 μαθηματικών.pdf
- Δήλωση συμμετοχής σεμιναρίου 10-11 νοεμβρίου 2012.doc

Διεύθυνση επικοινωνίας: Αργυρουπόλεως 35, Καλαμαριά 55133 Θεσσαλονίκη.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • ΔΕΥ - ΠΑΡ:
    19:00 - 21:00
Ακολουθήστε μας