Βιβλιοθήκη > Διάφορες έρευνες
Share |

Έρευνα σχετικα με την ψυχική υγεία μητέρων παιιδών με μαθησιακές δυσκολίες

Παρακαλούμε γονείς να κατεβάσουν τα συνημμένα ερωτηματολόγια της έρευνας και να απαντήσουν. Μπορείτε να τα στείλετε ηλετρονικά ή να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά για να τα πάρουν. Είναι πολύ σημαντικό να συμμετάσχουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες έρευνες, μιά και έτσι θα βοηθήσουμε να καταλήξουν σε συμπεράσματα που θα βοηθήσουν τα παιδιά μας. ...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Έντυπο Ενημέρωσης

Τίτλος της Έρευνας: Ψυχολογικές δυσκολίες μητέρων παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες

Ερευνήτρια: Αναστασία Μπομπάι

 
 
 
 
Αγαπητή Μητέρα,

Επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε μια έρευνα σχετικά με τις ψυχολογικές δυσκολίες που εμφανίζουν μητέρες παιδιών με πιθανές μαθησιακές δυσκολίες, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της συμπλήρωσης του παρόντος ερωτηματολογίου. Γι' αυτό θα σας παρακαλέσουμε να συμπληρώσετε τα ερωτηματολόγια που ακολουθούν (υπολογίζουμε ότι δεν θα χρειαστείτε παραπάνω από 10- 15 λεπτά).

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις στη συμπλήρωσή του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες σχετικά με την έρευνα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο της ερευνήτριας: 6945553100 ή να στείλετε e-mail στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: anastasiabombai@yahoo.gr. Αν παρ' όλα αυτά εξακολουθείτε να έχετε απορίες ή παράπονα, μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο του ερευνητικού προγράμματος, κ. Γρηγόρη Σίμο, Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο τηλέφωνο 2310-891361.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.
 
 

Γρηγόρης Σίμος

Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Με εκτίμηση,

Αναστασία Μπομπάι

Κοινωνική Λειτουργός

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Ειδικής Αγωγής

Σχετικά αρχεία:

- entypo enimerosis.doc
- dhmografika_simοu-νεο.doc
- ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ_2.doc
- Τρόποι αντιμετώπισης δυσκολιών-Καραδήμας.doc

Διεύθυνση επικοινωνίας: Αργυρουπόλεως 35, Καλαμαριά 55133 Θεσσαλονίκη.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • ΔΕΥ - ΠΑΡ:
    19:00 - 21:00
Ακολουθήστε μας