Βιβλιοθήκη > Βιβλία που μας άρεσαν
Share |

Βιβλίο Η Αντιμετώπιση της Δυσλεξίας Από την Δευτεροβάθμια στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

CLAIRE JAMIESON & ELLEN MORGAN Σελ. 143 ISBN: 978-960-6748-89-9 Τιμή: 18,78 ευρώ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ Ιπποκράτους 56, 10680 Αθήνα Τηλ:2103628852 Fax:2103628862 e-mail: infο@taxideftis.gr www.taxideftis.gr ...

Η δυσλεξία είναι μια σημαντική ειδική μαθησιακή δυσκολία, την οποία εμφανίζει ικανός αριθμός ατόμων. Η δυσκολία αυτή σχετίζεται με προβλήματα στην ανάγνωση και τη γραφή που οφείλονται σε ποικίλης αιτιολογίας δυσχέρειες στην ικανότητα των συγκεκριμένων ατόμων να διακρίνουν και να αποδίδουν σωστά τα φωνήματα μιας γλώσσας.

Το παρόν βιβλίο εστιάζει στις ανάγκες των ατόμων με δυσλεξία κατά τη μετάβασή τους από τη δευτεροβάθμια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι ένας πρακτικός οδηγός που απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που θα οδηγήσουν τους μαθητές με δυσλεξία στο πανεπιστήμιο, στους γονείς που ακόμα και στο πανεπιστήμιο εξακολουθούν να βοηθούν τα παιδιά τους, στους ίδιους τους φοιτητές με δυσλεξία που συχνά ‘μόνοι’ προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις ‘μαθησιακές τους δυσκολίες’, στο ακαδημαϊκό προσωπικό των πανεπιστημίων και στους ψυχολόγους που εργάζονται στα Συμβουλευτικά Κέντρα των πανεπιστημίων.

Το βιβλίο απαντά σε πλήθος θεωρητικών και πρακτικών ζητημάτων γύρω από τη δυσλεξία, ενώ στο τέλος παρατίθεται υλικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση ατόμων με δυσλεξία και την καταγραφή των μαθησιακών τους αναγκών.

Διεύθυνση επικοινωνίας: Αργυρουπόλεως 35, Καλαμαριά 55133 Θεσσαλονίκη.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • ΔΕΥ - ΠΑΡ:
    19:00 - 21:00
Ακολουθήστε μας