Δράσεις εκδηλώσεις > Τοπικών συλλόγων > 2011
Share |

Απολογισμός εκδήλωσης 5-5-2011

Σας παραθέτουμε τον απολογισμό της εκδήλωσης που είχαμε στις 5-5-2011. ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Μετά την επιτυχή εκδήλωση της 5-5- 11 που οργανώσαμε με την ΠΑΣΠ Φιλοσοφικής σχολής του Α.Π.Θ και θέμα «Μαθησιακές Δυσκολίες – Δυσλεξία», θέλουμε να εκφράσουμε τον θαυμασμό και τις ευχαριστίες μας, προς όλους τους φοιτητές που παρευρέθησαν, οι οποίοι ξεπερνούσαν τους 600 καθώς και τις εισηγήτριες κ. Δόικου Μάρω και κ. Δαδάτση Κατερίνα και τους συνδιοργανωτές.

Όταν οι νέοι και δη φοιτητές, αυτενεργούν και γίνονται ενεργοί φοιτητές, τότε το μέλλον μπορεί να είναι αισιόδοξο καθώς θα υποδεχθεί ενεργούς πολίτες.

Όταν το φοιτητικό κίνημα είναι ενεργό, οι εκκολαπτόμενοι «οπαδοί» του εκπαιδευτικού συστήματος, όπως εύστοχα εξέφρασε και σχολίασε ο ακαδημαϊκός κ. Γιανναράς, σε συνέντευξή του, έχει ελπίδες να ΜΗΝ εκκολάψει οπαδούς αλλά, σκεπτόμενους ενεργούς πολίτες.

Ευχαριστούμε και υποκλινόμαστε στους ενεργούς φοιτητές οι οποίοι με τις δράσεις τους, δείχνουν τον δρόμο για ένα υγιείς φοιτητικό κίνημα εστιάζοντας στον φοιτητή και στις ανάγκες του.

Ευχόμαστε αυτή η διοργάνωση να αποτελέσει φάρο και οδηγό για όλες τις φοιτητικές παρατάξεις και να υιοθετήσουν με τον ίδιο σεβασμό και εμπιστοσύνη τους θεσμοθετημένους φορείς για μια έγκαιρη, πολύπλευρη και ανιδιοτελή προσέγγιση για την ενημέρωσή τους.

Μετά τιμής Το Δ.Σ

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

Μπάρου Γεωργία Μηλιώνη Λία

Διεύθυνση επικοινωνίας: Αργυρουπόλεως 35, Καλαμαριά 55133 Θεσσαλονίκη.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • ΔΕΥ - ΠΑΡ:
    19:00 - 21:00
Ακολουθήστε μας