Βιβλιοθήκη > Διάφορες έρευνες
Share |

Έρευνα σχετικά με τις απόψεις γονέων παιιδιών με μαθησιακές δυσκολίες, σχετικά με τα τμήματα ένταξης

Ονομάζομαι Μαρία Πιλάτη και είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Διατμηματικό- Διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα " Ψυχοπαιδαγωγική της ένταξης: ένα σχολείο για όλους". Στα πλάισια στης διπλώματικής μου θέλω να πραγματοποιήσω μία έρευνα με θέμα ' Η ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες μέσα από τα τμήματα ένταξης: η οπτική των γονέων'. Κύριος σκοπός μου είναι να δω την γνώμη των γονέων για τα τμηματα ένταξης. Για να μπορέψω να ολοκληρώσω την έρευνα μου θα χρειαστώ 15 γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν ή έχουν φοιτήσει σε τμήμα ένταξης στο δημοτικό από τους οποίους θα πάρω συνέντευξη ( 15 λεπτών)....

Θεσσαλονίκη, 10 Μαρτίου 2011

Θέμα: Συμμετοχήγονέων σε έρευνα

Αγαπητοί γονείς,

Στα πλαίσια εκπόνησης της μεταπτυχιακής μου εργασίας, στο Διατμηματικό-Διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Τμήματος Προσχολική Αγωγής καιΕκπαίδευσης του Α.Π.Θ, του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ καιτου Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού τουΠανεπιστημίου του Αιγαίου πραγματοποιώ μία έρευνα για να εξετάσω τις κοινωνικές σχέσεις των παιδιών μεδιαγνωσμένες Μαθησιακές Δυσκολίες, τα οποία φοιτούν σε τμήματα ένταξης.

 

Θα ήθελα να σας προσκαλέσω να πάρετε μέρος στην έρευνα, διαθέτοντας λίγο από το χρόνο σας για μία συνέντευξη,σε ώρα και μέρα που θα βολεύει το πρόγραμμά σας.

Σας ενημερώνω ότι θα διασφαλιστεί ηανωνυμία των γονέων που θα συμμετάσχουν στην έρευνα καθώς και των παιδιών τους.Η έρευνα, όταν ολοκληρωθεί, μπορεί να σας αποσταλεί, εφόσον το επιθυμείτε.

 

Η συμμετοχή σας σε αυτή την έρευνα είναι πολύ σημαντική, καθώς ηδιερεύνηση τέτοιων θεμάτων μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τησχέση του παιδιού με το σχολείο, και ειδικότερα με το τμήμα ένταξης. Κατάσυνέπεια, μπορεί να βοηθήσει τα παιδιάπου αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο χώρο αυτό.

Τηλ.: 6977667790

e- mail: pilatimar@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ πολύ

Μαρία Πιλάτη

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια

Διεύθυνση επικοινωνίας: Αργυρουπόλεως 35, Καλαμαριά 55133 Θεσσαλονίκη.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • ΔΕΥ - ΠΑΡ:
    19:00 - 21:00
Ακολουθήστε μας