Καλωσήρθατε στην σελίδα εγγραφής μέλους.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Δικαίωμα εγγραφής μέλους έχουν γονείς παιδιών με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, άτομα και μαθητές με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, εκπαιδευτικοί αλλά και ειδικοί.

Με την συμπλήρωση της φόρμας και την κατάθεση της συνδρομής σας, γίνεστε αυτόματα:
1. Εάν είστε κάτοικος Θεσσαλονίκης ή Β. Ελλάδος, τακτικό μέλος του συλλόγου γονέων παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες Θεσσαλονίκης & Β. Ελλάδος.
2. Εάν είστε κάτοικος άλλης περιοχής, έκτακτο μέλος του συλλόγου γονέων παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες Θεσσαλονίκης & Β. Ελλάδος.
3. Εάν είστε εγγεγραμμένο και ταμειακά τακτοποιημένο μέλος σε άλλο σύλλογο μέλος της ομοσπονδίας, σας ανοίγουμε απευθείας την πρόσβαση.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα (ο κωδικός είναι δικής σας επιλογής και τον θυμάστε για να μπορείτε να εισέρχεστε στην περιοχή μελών).

2. Καταθέσετε την συνδρομή σας στον σύλλογο γονέων παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες Θεσσαλονίκης & Β. Ελλάδος ενημερώνεστε με μήνυμα στο κινητό σας για προσεχής εκδηλώσεις και αποκτάτε πρόσβαση στην περιοχή μελών της ιστοσελίδας μας για ένα έτος.

Η συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ ετησίως. Η κατάθεση γίνεται σε λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς – Αγροτική IBAN GR6101714580006458040030229 στο όνομα «Σύλλογος γονέων παιδιών με δυσλεξία….». Μην ξεχάσετε να δηλώσετε το όνομα σας και να στείλετε το απόκομμα κατάθεσης με φαξ στο 2310935352 ή σκαναρισμένο στο email: dyslexiagoneis@gmail.com.

Εάν είστε παλιό μέλος, οικονομικά τακτοποιημένο, θα σας ανοίξουμε την πρόσβαση άμεσα, αφού ελέγξουμε τα αρχεία μας.

3. Μόλις λάβουμε την φόρμα και το καταθετήριο ανοίγουμε την πρόσβαση και μπορείτε να μπαίνετε στην περιοχή μελών για να ακούσετε ή να κατεβάσετε τα ηχητικά αρχεία της τάξης που πηγαίνει το παιδί σας, ή της τάξης που έχετε δηλώσει.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Η διάρκεια πρόσβασης είναι για ένα έτος. Δυνατότητα πρόσβασης στα ηχητικά αρχεία, σας δίνεται για την τάξη στην οποία έχετε δηλώσει ότι σας ενδιαφέρει ή ότι πηγαίνει το παιδί σας. Με την ανανέωση της συνδρομής, ανανεώνεται και η πρόσβασή σας. για την επόμενη χρονιά, στην επόμενη τάξη.